Професія: «Офіціант-бармен»
Успіх роботи і престиж будь-якого ресторану чи кав'ярні багато в чому залежить від якості та культури обслуговування клієнтів барменами і офіціантами.
Їх якісні послуги і уважне відношення до клієнтів допоможе витримати жорстку конкуренцію в сфері послуг.
Людина цієї професії повинна мати відмінні комунікативні здібності, приємну зовнішність і, невід'ємно, — високу професійну майстерність. Навчитися цьому Вам допоможуть в Стахановському ВПУ сфери послуг.
Професія: «Кухар, кондитер»
Професія кухаря є однією з найпотрібніших в галузі обслуговування. На відміну від більшості сервісних професій, кухарське мистецтво вивчається не тільки кухарями.
Практично кожна людина володіє елементарними навичками в цій галузі, оскільки приготування їжі є однією з найдавніших потреб людства.
Кулінарія – це мистецтво приготування їжі. Кухарю потрібне “щось” подароване природою. Це “щось” - тендітні смакові відчуття та добре розвинутий нюх.
Як приємно в святковий або вихідний день випекти що-небудь до чаю, посидіти за столом з рідними або покликати гостей! А як будуть раді діти пиріжкам, хворосту, апетитній піці, які Ви приготуєте.
Кондитерський вироб - не тільки ласощі, а і витвір мистецтва. Тому майстрові необхідні художній смак, творчий підхід, особливі смакові якості і фантазія. Прикраса виробів - важливий чинник, який не тільки задовольняє естетичні потреби, але і покращує травлення.
Професія кондитера затребувана, оскільки готові кондитерські вироби і напівфабрикати користуються все більшим попитом.
Розростається мережа малих і середніх підприємств, які виробляють і реалізують кондитерські вироби. Їх власники упевнені, що такий бізнес, за умови правильної організації і високої кваліфікації майстрів, принесе стабільний дохід.
Чекаємо Вас! Приходьте до нас вчитися і придбайте професію кухаря, кондитера.
Спеціальність: «Виробництво харчової продукції»
Юний друже, ти досконало оволодів професією кухар-кондитер і ти зможеш продовжити своє навчання за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» і отримати І ступінь вищої освіти.
«Виробництво харчової продукції» - професія ресторанного сервісу.
Ти будеш мати змогу працювати технологом харчування, шеф-кухарем, метрдотелем, майстром кондитерського виробництва. Закінчивши навчання, ти матимеш змогу вступити на ІІІ курс вищого учбового закладу за своєю спеціальністю.
Чекаємо тебе на навчання!
Щиро бажаємо успіхів!
Професія: «Продавець»
Наш труд незаметен лишь с первого взгляда;
Ну, что там – товар человеку продать …
Но сколько же такта и чуткости нужно,
Чтоб всех покупателей сердцем понять.
Сучасний продавець - це не “тітка-молочниця” і не жінка, яка торгує пиріжками на ринку, а фахівець, що знає товар всього світу, що уміє «читати» торгову марку виробника, володіє комп'ютером і електронною технікою, знає рекламу. Та найголовніше — він володіє високою культурою обслуговування покупців.
Різноманітність форм і методів управління вимагає високого рівня професійної підготовки кадрів торгівлі. Тільки кадри, що володіють спеціальними знаннями в галузі теорії управління, планування, обліку, організації торгової діяльності можуть вирішити завдання торгівлі на рівні сучасних вимог.
Розвиток торгівлі супроводжується ускладненням торгово-технологічних процесів, які вимагають від продавця знань і умінь користуватися сучасною оргтехнікою.